Waarom geen gerechtsdeurwaarder maar een incasso-advocaat?

  • Conservatoire beslaglegging
  • Faillissementsaanvragen
  • Procederen voor zaken boven € 25.000
  • Juridisch incasso-advies inbegrepen
  • Lid specialistenvereniging voor incasso-advocaten

 

 

Daarom liever een incasso-advocaat dan een gerechtsdeurwaarder zoeken

Een gerechtsdeurwaarder heeft maar een beperkt aantal mogelijkheden om uw onbetaalde facturen te incasseren. Bij Holthuizen Incasso-advocaten kunnen wij elke mogelijke incassomaatregel inzetten om uw vordering te incasseren, ook boven € 25.000. Van minnelijke incasso tot gerechtelijke incassoprocedures zoals conservatoir beslag en faillissementsaanvraag. Nóg een belangrijk verschil met een gerechtsdeurwaarder? Juridisch advies op maat is bij ons altijd inbegrepen.

Snel, transparant en persoonlijk; daar staan wij voor. Daarom gaan wij dezelfde dag nog voor u aan het werk als u uw incasso vóór 16.00 uur aan ons overdraagt. U kunt uw incasso’s online bij ons indienen en 24/7 de voortgang inzien via ons online portal. En wij stellen alles in het werk om de hoofdsom, de rente én de incassokosten voor u te verhalen. Geen resultaat? Dan bent u ons geen fee verschuldigd.

Incassodiensten op maat voor MKB en Grootzakelijk

Voor MKB-ondernemers en grootzakelijke bedrijven die veel waarde hechten aan de relatie met hun debiteur is Holthuizen Incasso-advocaten een logische keuze. Want wij focussen eerst op een minnelijke incasso. Pas als dat niet lukt, zetten we andere juridische incassomaatregelen in. Daarbij hebben wij meer incassomaatregelen tot onze beschikking dan een gerechtsdeurwaarder. Op basis van de actuele situatie, de historie en de waarde van deze debiteur voor uw organisatie bepalen wij samen met u de best passende aanpak. Onze incassodiensten zijn dus altijd maatwerk.

Dit vindt u bij een deurwaarderskantoor niet

Procederen voor zaken boven € 25.000

Bij bedragen boven € 25.000 heeft u altijd een advocaat nodig. Dat maakt een incasso-advocaat een slimmere keuze voor incasso van grote bedragen dan een gerechtsdeurwaarder.

Focus op klantbehoud

Wij focussen eerst op een minnelijke incasso om te zorgen dat uw klantrelatie niet wordt geschaad. Lukt dit niet, dan pas starten wij een meer dwingend incassotraject.

Toezicht op handelen

Alle incasso-advocaten hebben een verplichte vakopleiding en verplichte bijscholing gevolgd, zijn officieel beëdigd door de rechtbank en worden als lid van de NOvA streng gecontroleerd.

Zelfde incassokosten maar meer mogelijkheden

Het tarief voor het inschakelen van een incasso-advocaat is even hoog als dat van een gerechtsdeurwaarder. Maar voor dat geld hebben wij u wel veel meer te bieden.

Alles onder één dak

Ons incassoteam bestaat uit incasso-advocaten en incassospecialisten die alle kennis, ervaring en tools voor het voor het verhalen van uw vorderingen zelf in huis hebben.

Vergelijk hier de verschillen tussen  incassopartners:

  Incasso-Advocaat Deurwaarder Incassobureau

No cure, no pay voor minnelijke incasso

Verplichte derdenrekening (uw gelden gewaarborgd)

Procederen voor zaken > € 25.000

Faillissementsaanvragen

Conservatoire beslaglegging (Beslaglegging voor vonnis)

Verplichte vakopleiding en bijscholing

Toezicht op handelen (tuchtrecht)

Beëdigd door rechtbank

Toegang tot informatie overheidsregisters

 

 

Ervaringen van onze klanten

Heeft u vragen?

Bel ons op +31 (0)20 6538530 of e-mail naar info@hhlaw.nl 

Onze aanpak

Holthuizen Incasso advocaten

Waar een gerechtsdeurwaarder vooral is toegerust op het uitvoeren van particuliere incasso’s, hebben wij als incasso-advocaat alle middelen om zakelijke vorderingen – zowel onder als boven € 25.000 – te verhalen en juridische conflicten op te lossen. Daarbij moeten wij aan meer strenge richtlijnen voldoen dan een gerechtsdeurwaarder. Onze toegevoegde waarde? Goed onderbouwd juridisch advies en maatwerk in incasso. Als het even kan, proberen wij tot een minnelijke incasso te komen. Lukt dat niet, dan hebben wij een breed scala aan juridische maatregelen tot onze beschikking om de openstaande betaling toch te verhalen. Dit maakt de kans op succes groter.

Advies vooraf

Twijfelt u of u de juiste stappen onderneemt? Voordat u een dossier aan ons overdraagt, geven wij u graag kosteloos advies over uw vordering.

Aanvullend onderzoek

Direct na overdracht beoordelen wij uw incassodossier inhoudelijk en doen we waar nodig aanvullend onderzoek naar uw wederpartij.

Vaste contactpersonen

Wij hechten aan een persoonlijke relatie met onze klanten en korte communicatielijnen. Daarom krijgt u bij ons altijd een vaste incassospecialist en een vaste advocaat toegewezen.

24/7 inzicht in uw dossiers

Via ons online portal HH-online heeft u 24/7 inzicht in uw dossiers en onze activiteiten. Zo beschikt u altijd over de meest actuele informatie over uw incassovorderingen.

Inzet advocaten

Bij complexere en betwiste dossiers zetten wij een incasso-advocaat in. Zo vertegenwoordigen wij u uw belang direct daadkrachtig en voorkomen we vaak een gang naar de rechter.

Uw voordelen

Holthuizen Incasso advocaten

Een incasso-advocaat is altijd een goede keuze. Of het nou om kleine of grote bedragen gaat. Zakelijke of particuliere klanten. Nationaal of internationaal. Wij staan voor een snelle, persoonlijke en succesvolle incasso met focus op klantbehoud. Kwaliteit tegen acceptabele kosten. Met Holthuizen Advocaten als incasso-advocaat krijgt u wel voor elkaar wat u niet lukt door een gerechtsdeurwaarder te zoeken. Beloofd.

Dit kunt u van ons verwachten:

Kwaliteit en toezicht

Als incasso-advocaat moeten wij voldoen aan strenge eisen bij het uitoefenen van ons beroep. Bovendien staat ons handelen onder toezicht van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Directe actie

Binnen 24 uur na ontvangst van het incassodossier schrijven wij uw debiteur aan. En zo snel mogelijk na de sommatie, nemen wij zo mogelijk telefonisch contact met hen op.

Kort traject

Binnen 30 dagen weet u of een minnelijke oplossing mogelijk is of dat wij een gerechtelijke procedure dienen te starten.

No cure no pay

Ons doel is altijd om de volledige hoofdsom, rente en incassokosten voor u te verhalen. Geen resultaat? Dan bent u ons geen fee verschuldigd.

Snel uw geld

Incasso gelukt? Ontvangen (deel)betalingen worden gemiddeld binnen 2 dagen naar u doorgestort.

Wij bewijzen u graag dat Holthuizen Incasso-advocaten u beter kan helpen dan een gerechtsdeurwaarder. Draag uw incasso nu aan ons over, en wij gaan meteen voor u aan het werk.

Incasso overdragen

Als u voor 16:00 uur uw incasso aan ons overdraagt, nemen wij vandaag nog contact op met uw debiteur.

Heeft u nog vragen? Of wilt u uw incassozaak eerst met ons bespreken? Ga dan naar onze contactpagina.