Ervaringen

Lees hier de ervaringen van enkele van onze klanten

 

 

NH Hoteles heeft 400 hotels met bijna 60,000 kamers in 26 landen verdeeld over Europa, Amerika en Zuid-Afrika. Onze Business Unit bestaat uit de volgende landen: Nederland, België, Luxemburg, Engeland, Frankrijk, en Zuid-Afrika en beslaat 54 hotels met ongeveer 9.500 kamers. De administraties van de hotels in onze Business Unit zijn ondergebracht in een aantal Hotel Accounting Offices (HAcO’s) waar een twintigtal debiteuren specialisten werkzaam zijn. Door verbeterde facturatie processen en een optimaal contact met onze klanten zijn we zeer succesvol met het innen van onze vorderingen. Wij zijn een tijd lang op zoek geweest naar een gedegen partij om de lastige dossiers snel te incasseren. In Holthuizen Advocaten hebben wij de juiste partner gevonden. Hun aanpak is professioneel, intensief en bijna altijd doeltreffend. Hierdoor zien wij goede resultaten in de minnelijke fase; als de zaak moet worden doorgezet is Holthuizen Advocaten eveneens daadkrachtig.
NH Hoteles Gary Walker
De Rhenus Groep is met een omzet van € 3,1 miljard, 230 vestigingen en 17.700 medewerkers een toonaangevende Europese logistieke dienstverlener. De divisies Contract Logistics, Freight Logistics, Port Logistics en Public Transport bieden een totaaloplossing voor het managen van complexe logistieke ketens. In Nederland zijn circa 1.000 medewerkers werkzaam op 32 locaties. Vanuit ons Shared Service Center in Hillegom wordt de gehele financiële administratie van de Nederlandse bedrijven verzorgd. Holthuizen Advocaten ondersteunt ons met het incasseren van moeilijk inbare vorderingen, zowel nationaal als internationaal. Zij zijn daarmee echt een verlengstuk van onze debiteurenadministratie en wij maken dan ook niet voor niets al ruim 15 jaar gebruik van hun diensten. Gelet op de specialistische kennis van Holthuizen advocaten in vervoersrecht zijn zij voor ons de juiste partner. Holthuizen advocaten biedt ons maatwerk met een snelle, maar vooral ook persoonlijke aanpak en dat is terug te zien in de resultaten.
Rhenus Accounting Ed de Boer
Héman Verhuurservice is een verhuurbedrijf van horecamaterialen voor feesten, partijen en congressen. Wij leveren door heel Nederland aan zowel professionele evenementenorganisaties als aan particuliere klanten die iets te vieren hebben. We bestaan ruim 100 jaar en hebben in deze tijd een professionele organisatie opgebouwd. Als professioneel verhuurbedrijf willen we zowel commercieel als financieel de zaken goed geregeld hebben. Holthuizen-Advocaten is een juiste partner hierin. Zij behandelen onze incasso-opdrachten op een inlevende manier. We hebben een grote diversiteit aan debiteuren die ieder een eigen specifieke aanpak nodig hebben, waarbij een optimaal resultaat gecombineerd wordt met ons commercieel belang. Op naar de volgende 100 jaar!
Héman Verhuurservice Frank Sissingh
Wij hebben zelf al een sterk Collections-Team met een strak debiteurenbeleid en daarom zijn wij niet op zoek naar een partij die dat nog eens dunnetjes over doet. Holthuizen advocaten begrijpt dit en zij zetten de zaken dan ook in lijn met onze eigen aanpak door. Wij doen inmiddels zo’n 10 jaar naar tevredenheid zaken met Holthuizen advocaten, omdat zij ons, in tegenstelling tot de meeste incassobureau’s, een totaaloplossing bieden. Zij incasseren de meeste vorderingen op zeer korte termijn zonder dat daar rechtsmaatregelen aan te pas hoeven te komen. Wanneer het wel nodig is naar de rechtbank te gaan, gaat dat snel en doeltreffend. Door onze hechte samenwerking zijn wij goed op elkaar ingespeeld en hebben wij duidelijke afspraken en kaders afgesproken. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en behalen wij samen de maximale resultaten.
PPG J.J. van Beek
Audio XL is uw specialist als het gaat om professionele geluidstechniek in de breedste zin des woords. Audio XL vertegenwoordigt onder andere het portfolio van Harman Professional en levert haar producten via de gespecialiseerde installateurs, audio visuele- en facilitaire bedrijven, retailers en soms direct aan de professionele gebruikers. Audio XL is actief over de gehele breedte van de professionele audio branche met een onbeperkte capaciteit als het gaat om vermogen of complexiteit. Holthuizen Advocaten is al sinds 2006 onze vaste incassopartner. Prettig aan onze samenwerking is ten eerste dat onze dossiers goed worden behandeld en opgelost. Zowel in het persoonlijke contact als via online portal is de communicatie, richting ons en onze klanten, duidelijk en aangenaam. Door de no win, no fee werkwijze en kostenstructuur hoeven wij ons daarnaast nooit zorgen te maken over hoge kosten of verassingen achteraf.
Audio XL Shirley Gerrietsen
Itho Daalderop is op 1 januari 2011 ontstaan uit een samenwerking tussen twee gevestigde namen uit de installatiemarkt: Itho en Daalderop. Itho (opgericht 1919) is een bekend en veelgevraagd leverancier voor ventilatiesystemen, cv- en warmwaterapparatuur. Daalderop (opgericht 1880) is sinds jaar en dag marktleider op het gebied van warmwaterapparatuur en leverancier van cv-ketels, innovatieve verwarmingsapparatuur en kokendwatertoepassingen. “Wij werken inmiddels al meer dan 10 jaar samen met Holthuizen Advocaten. Holthuizen biedt ons een partnership dat verder gaat dan het slechts behandelen van incassodossiers in binnen en buitenland. Zo bieden zij ons ook juridische ondersteuning en consultancy voor ons creditmanagement. Holthuizen heeft kennis van zaken over creditmanagement & incasso in het algemeen, maar ook specifiek van onze branche, waardoor zij ons echte toegevoegde waarde kunnen bieden.”
Itho Daalderop B.V. David Eddes
Coface is een wereldleider op het gebied van kredietverzekering. Al ruim 70 jaar dragen wij bij aan de continuïteit van bedrijven en aan het creëren van duurzame welvaart wereldwijd. Iedere dag zorgen 4.400 medewerkers er voor dat onze 40.000 klanten veilig en verzekerd handel kunnen drijven in meer dan 200 landen. Dit doen wij vooral door hun debiteurenrisico's inzichtelijk en beheersbaar te maken en indien een risico zich openbaart, de klant schadeloos te stellen. Een essentieel onderdeel van ons werk is het incasseren van de debiteurenvorderingen van onze klanten. In dit proces zijn professionele en betrouwbare partners onontbeerlijk. In Nederland hebben wij zo’n partner gevonden in Holthuizen Incasso Advocaten. In een relatief korte periode is er tussen de medewerkers van Holthuizen en ons incassoteam een efficiënte, succesvolle en vooral ook zeer prettige samenwerking ontstaan. Wij hopen deze nog jaren te kunnen voortzetten.
Coface William Aerts